Kunst4daagse.
Tijdens de Kunst4Daagse (fietsroute) op 30en 31 mei,1 en 2 juni presenteren de cursisten hun werkstukken. Omdat de diverse cursussen gegeven worden door deskundigen zijn de resultaten vaak van een zeer hoog niveau. De Boerderij nodigt U uit om op die dagen te genieten van de prachtige omgeving van Zelhem, ons activiteitencentrum te bezoeken en onder het genot van een hapje en een drankje het werk van onze deelnemers te bewonderen. Beelden van klei of van hout, schilderwerk, maar ook de werkplaats is open! Kortom, open dag bij de Boerderij.
U bent van harte welkom op deze dagen van 11.00 tot 17.00 uur op de Boerderij, Meeneweg 4 in Zelhem.
Nieuwe cursus.
Met ingang van het nieuwe seizoen start de cursus speksteen bewerken op vrijdagmiddag.
Speksteen is een zachte steensoort die goed te bewerken is met raspen en vijlen. Door schuren en polijsten krijgt het een prachtige hoogglans en wordt het een werkstuk om trots op te zijn.
Tijdens deze cursus is het ook nog mogelijk om een workshop soft-stone te doen. Soft-stone is zachte cement en wordt bewerkt met boetseergereedschap. Goede planning vooraf is noodzakelijk want het cement is maar een paar uur te bewerken maar het resultaat is een object wat zonder verdere bewerking weerbestendig is.
Inschrijven kan rechtstreeks bij de Boerderij, 0314-623286 of info@deboerderijzelhem.nl
Maar ook via het inschrijfformulier op de website:
www.deboerderijzelhem.nl
De vakantiesluiting.
Na de kunst4daagse hebben onze vrijwilligers vakantie, maar diverse activiteiten gaan gewoon door. De schilder-en tekengroepen gaan, samengevoegd, verder op de woensdag. Kom gerust eens een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!
Juni, juli en augustus, zijn de vakantiemaanden. Met ingang van september starten de diverse cursussen weer op.

Ook het RepairCafé gaat gewoon door in de zomer,
donderdag 6 juni.
donderdag 4 juli,
donderdag 1 augustus
donderdag 5 september
We zien u graag komen met uw kapotte stoel, radio, keukengerei of een broek waar een naadje los is, mouwen die korter moeten...........
Weggooien? Mooi niet!